Серпень - місяць овочевих запіканок.

Літо - чудова пора для приготування різноманітних страв зі свіжих овочів та фруктів, а серпень можна по праву назвати королем запіканок - адже саме в цьому місяці ринки переповнені сливами, яблуками, персиками, помідорами, цукіні, баклажанами… Аромати городини п’янять та ніби кличуть - приготуй мене! А якщо готувати ще й в посуді від PYREX - то це взагалі суцільне задоволення.

 

  

 

Лінійка PYREX SIGNATURE ніби спеціально створена для серпня! Добротна кераміка, яка стане не лише практичним помічником, а й естетичним доповненням на вашій кухні, зручний дизайн, який дозволяє запікати овочі як у вигляді запіканок, шматочками, так і цілими – завдяки найрізноманітнішим розмірам, ручки, завдяки яким ви завжди зможете обережно дістати готову страву з духовки.

Ця серія посуду для запікання не залишить байдужою жодного, хто любить смачно поїсти, адже була створена з любов’ю, а отже надихає творити!

Лише уявіть, як смачно виглядатимуть фаршировані перці, залиті помідоровим соусом у червоній овальній формі, чи картопляний гратен, що пахне травами та спеціями, залитий вершковим соусом, який після приготування утворює хрусту    золотисту скоринку, яка ідеально контрастує з білою керамікою прямокутних форм…

 

Кругла прозора форма з серії PYREX CLASSIC - просто необхідність на кухні, адже в ній можна спекти як солодкий пиріг з ягодами на пісочному тісті чи яблучний тарт, так і відомий рататуй.

Кружальця рум’яних кабачків, соковиті помідори, пікантні баклажани, аромат розноситься по всій оселі… А через прозорі боковини ще й можна спостерігати, як магічно стрибають бульбашки в киплячій підливі! В такі миті хочеться, аби літо не закінчувалося ніколи…
    

         

               

  А щоб продовжити життя вашим творінням - варто просто знайти місце на вашій кухні для посуду з серії PYREX COOK&STORE - тому що це не лише форми для запікання, а й чудовий варіант для зберігання готової страви в холодильнику, адже наявність герметичної кришки не дасть страві обвітритися, засохнути, втратити аромат чи смак, лише уявіть - ви зранку запекли, приміром, канелоні зі шпинатом і фетою, а по обіді поїхали на пікнік - форма зручна ще й для транспортування страви, а отже ви не турбуєтеся, що щось може статися зі смаколиками. Тому дивлячись на посуд для запікання від PYREX в серпні, нехай у вас з’являються лише смачні ідеї для вашої кухні!