Нова серія форм для запікання COOK&Go від ТМ Pyrex

В асортіменті ТМ Pyrex новинка - серія форм для запікання та зберігання продуктів COOK & Go.


Творці нового посуду COOK & Go зробили основний акцент на максимальну універсальність. Завдяки ретельно продуманому дизайну і особливим матеріалам виготовлення, вироби нової серії можуть з однаковою зручністю використовуватися як для приготування, так і для зберігання та транспортування продуктів.


Контейнери COOK & Go виробляються з боросилікатного скла, що робить їх надзвичайно стійкими до перепадів температур. Максимальна межа нагрівання для них становить 300 С, заморожувати цей посуд можна до - 40 С, а термічний шок, тобто різка зміна температурного режиму, може сягати 220 градусів Цельсія. Простіше кажучи, ніщо не заважає вам дістати контейнер COOK & Go з морозильної камери, зняти з нього кришку і одразу ж застосувати його у якості форми для запікання в духовці. Так само цей посуд можна використовувати і в мікрохвильових печах.


Зручна герметична пластикова кришка дає можливість брати з собою їжу на роботу, в поїздки, на пікніки і т.д. Крім того, немає сенсу перекладати щойно приготовлену або розігріту їжу з форми COOK & Go в будь-який інший посуд, адже ці контейнери самі по собі мають дуже привабливий вигляд і здатні прикрасити собою будь-який стіл.


Окремо варто зазначити про високу міцність продукції серії COOK & Go. Завдяки використанню боросилікатного скла для її виготовлення і особливому дизайну, цей посуд буде служити довго і надійно. Додаткова ударостійкість забезпечується спеціальним захистом кутів - найслабшого місця будь-якого скляного посуду.


Форми для запікання та зберігання продуктів COOK & Go від іменитого французького бренду Pyrex - це той самий рідкісний випадок, коли в одному продукті по'єднуються зручність, надійність, практичність і краса.