Оновлена серія форм для запікання Irresistible

Бренд Pyrex – лідер серед виробників форм для запікання, скляних контейнерів та різноманітного кухонного начиння. Компанія існує з 1915 року і за цей час завоювала багатьох прихильників в усьому світі. Посуд від Pyrex – це французька якість, а отже він завжди надійний, довговічний та витончений.

 

Крім того, торговельна марка не стоїть на місці, а постійно розвивається, пропонуючи користувачам все новий посуд для різноманітних цілей. Серія універсальних форм для запікання Irresistible, виготовлених з міцного жаростійкого скла – оновлена серія від Pyrex, що сподобається тим, хто полюбляє готувати та дбає про комфорт на кухні.

Надзвичайно зручний та надійний посуд представлено у декількох формах: овальній та прямокутній. Завдяки такому дизайну та ергономічним боковим ручкам посуд Irresistible можна використовувати для розігрівання у мікрохвильовій печі або для приготування у духовці.

 

Форми Irresistible стійкі до перепаду температур від -40 до 300 градусів. В них можна не тільки розігрівати їжу, але й зберігати готові страви у холодильній або морозильній камері. Завдяки незвичайній формі ростерів здоба, запіканки та інші страви рівномірно пропікаються, не прилипають та не підгоряють.

 

Посуд Pyrex практичний і довговічний, адже він виготовлений з найкращого жаростійкого скла. Завдяки високій щільності матеріалу універсальні форми для запікання Irresistible гігієнічні: вони не вбирають сторонні запахи, а бактерії не осідають на стінках або дні. Посуд не боїться сколів та стійкий до механічних пошкоджень. Його можна мити як вручну, так і у посудомийній машині.