Скляні контейнери з жаростійкого скла Cook&Freez

Торгова марка Pyrex вже багато років є лідером серед виробників різноманітного посуду та кухонного приладдя. Французька якість, стиль та зручність – ось чому користувачі з усього світу надають перевагу саме цій торговельній марці. Особливу увагу бренд приділяє виготовленню посуду з жаростійкого скла : контейнерам та формам для запікання.

 

Скляні контейнери з пластиковими кришками серії Cook&Freez – чудовий посуд для того, аби готувати, розігрівати їжу у мікрохвильовій печі, зберігати у холодильнику та навіть сервірувати стіл, адже моделі мають привабливий зовнішній вигляд. В них можна заморожувати продукти або, навпаки, використовувати для приготування у духовці. Посуд Pyrex виготовлено з жаростійкого скла, що витримує перепади температури від -40 до +300 градусів.

 

Універсальні форми для запікання Cook&Freez представлено у квадратній, круглій та прямокутній моделях. Відсутність бокових ручок робить їх більш компактними та елегантними, а наявність кришок додає зручності під час зберігання продуктів. Їжа, приготована чи розігріта у посуді Pyrex, не прилипає до стінок, рівномірно пропікається та прогрівається.

 

Контейнери серії Cook&Freez від Pyrex виготовлено із висококласних, екологічно безпечних матеріалів: пластик не втрачає форму та не містить ВРА, не виділяє токсичних речовин під впливом температур, скло не тьмяніє, не вбирає запахи та не накопичує бактерії. Всі контейнери можна мити вручну або використовувати для цього посудомийну машину.