Скляні контейнери для запікання і розігріву Cook&Heat

Скляні контейнери для приготування та зберігання їжі серії Сook&Heat від торговельної марки Pyrex – це універсальний посуд для поціновувачів практичності, комфорту, якості та елегантності.

 

У контейнерах Сook&Heat можна не тільки готувати або розігрівати їжу, але також зберігати продукти в холодильнику чи заморожувати їх у морозильній камері.

 

Посуд виготовлено з жаростійкого скла, що витримує перепади температури від -40 до +300 градусів за Цельсієм. Окрім цього, моделі мають кришки зі спеціальними затискачами та отворами для виходу пари. Це дозволяє розігрівати страви у мікрохвильовій печі, не знімаючи кришку. В той же час їжа рівномірно нагрівається, запах від неї не розповсюджується навколо, а мікрохвильова піч залишається чистою. Пластик, з якого виготовлено кришки, не деформується під впливом температур, екологічно безпечний, не містить BPA та не виділяє токсини під час нагрівання. Зручні ручки дозволяють безпечно переносити посуд з місця на місце. В духовці можна запікати лише без кришки.

 

Контейнери зі стійкого до перепаду температур скла представлено у квадратній, круглій та прямокутній формах. Завдяки такому різноманіттю користувач може обирати як використовувати посуд. Запікати, розігрівати або зберігати страви у холодильнику – все однаково зручно, адже форма контейнерів дозволяє розмістити їх будь-де. Також, завдяки продуманому дизайну випічка або інші страви ідеально пропікаються. Їжа на липне до стінок та не пригоряє.

 

Кухонне приладдя вироблено у Франції, а отже відповідає усім стандартам якості. Жаростійке скло та пластик безпечні у використанні, гігієнічні та мають приємний дизайн. Посуд легко миється під краном або у посудомийці.