Серія сковорідок для індукції Optima+

Посуд Pyrex почали виробляти у Франції у 1915 році. За цей час торговельна марка зарекомендувала себе в якості лідера у сфері виготовлення скляного посуду для випічки.

 

Втім, Pyrex приділяє велику увагу не тільки формам для запікання або скляним контейнерам. Торговельна марка також виготовляє посуд, який сподобається як професійним кухарам, так і тим, хто полюбляє експериментувати та готувати на власній кухні: каструлі, сковорідки, керамічні та металеві форми.

 

Сковорідки серії Optima+ від Pyrex – це французька якість, зручність та практичність. Моделі виготовлено з якісного та міцного кованого алюмінію. Внутрішнє покриття Xylan від Whitford не містить свинцю, кадмію та інших шкідливих речовин, а отже, не виділяє токсинів під час нагрівання. Також воно має відмінні антипригарні властивості: готувати або розігрівати їжу можна з мінімальним використанням олії. Страви виходять смачними та корисними.

 

Сковорідки укомплектовані бакелітовими ручками у вигляді літери Y. Завдяки такій ергономічній конструкції тримати посуд зручно, а покриття soft touch, що не ковзає, гарантує безпечне використання та приємні тактильні відчуття.

 

Сковорідки Pyrex серії Optima+ представлено у декількох моделях: класичні розміром від 20 до 28 см, сковорідки з високими бортами, а також сковорідка WOK, в якій можна готувати різноманітні страви азіатської кухні. Товщина бортів становить 3,8 мм, а дно має індукційний диск, тож пательні придатні для використання як на газовій, так і на індукційній електроплиті.

 

Мити посуд можна в посудомийній машині або вручну. В обох випадках цей процес максимально простий, адже частинки їжі не прилипають до дна або внутрішніх стінок сковорідки.