Пудинг з ожиною та мигдалем

 

Тим, хто не боїться побалувати себе солоденьким, не сильно переживає за свою фігуру, ми пропонуємо приготувати пудинг. Пудинг з ягодами або фруктами готується дуже швидко. За 30 хвилин у вас вже є чудовий десерт.
Пудинг - англійська десерт з яєць, цукру, молока і муки, що готується на водяній бані. Але ми використовуємо в нашому рецепті форму для випікання Pyrex. Це зручніше. Поруч з чашкою чаю або кави пудинг, приготований вами, буде смотрется неймовірно привабливо і апетитно.

Спосіб приготування:

  1. Розігріти духовку до 180 градусів.
  2. Наріжте хліб на частини, розкладіть в формі.
  3. Збийте яйця, молоко і цукор, суміш залийте в форму на хліб.
  4. Зверху розкладіть ожину і помістіть в духовку на 15 хвилин.
  5. Після дістаньте пудинг, змастіть маслом і посипте мигдалем і запікайте ще 10 хвилин.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
1 невелика булочка хліба
250 г ожини
2 яйця
285 мл молока
25 г цукру
25 г нарізаного мигдалю