Пікантні креветки

 

Спосіб приготування:

  1. Очистити креветки від панцира, залишаючи кінчики хвостів.
  2. Розкласти креветки в круглому блюді. Додати часник, перець, оливкову олію і сіль. Змішати, накрити кришкою і залишити маринуватися на 30 хвилин в холодильнику.
  3. Розігріти духовку до 200 ° C.
  4. Поставити в духовку на 10 хвилин.
  5. Подавати гарячими, посипавши рубаною зеленню петрушки, з білим рисом або холодними як закуску.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
150 г сирих королівських або великих креветок
1 подрібнений маленький зубчик часнику
1 щіпка меленого перцю чилі
1 чайна ложка оливкової олії
1 чайна ложка нарізаної зелені петрушки
сіль
Продукція PYREX, яку рекомендуємо використовувати:

Форма PYREX COOK&STORE, 20х18х7

  • Форма COOK & STORE
  • Розмір: 20х18х7 см
  • Об'єм: 1.1 л
  • Матеріал: жароміцне скло
  • Форма: кругла
Смотреть всю серию Cook & Store