- Головна
- » Рецепти вiд Pyrex
- » Овочева запіканка з баклажанами
Овочева запіканка з баклажанами
Спосіб приготування:
- Очистити баклажани і розрізати їх уздовж перед тим як смажити їх на сковороді Pyrex.
- Очистити кабачки і розрізати їх так само, як і баклажани.
- Обсмажити цибулю в маслі. Потім додати нарізаний болгарський перець з сіллю і чорним перцем.
- Перекласти всі інгредієнти в блюдо Pyrex.
- Щоб приготувати соус бешамель, потрібно розігрівати вершкове масло в мисці поки воно не розплавиться. Потім додати борошно і перемішати. Додавати молоко потрібно поступово і швидко перемішувати, щоб суміш залишалася однорідною.
- Приправити соус тертим мускатним горіхом, потім додати сіль за смаком.
- Вилити соус бешамель на овочі і посипати сиром моцарелла.
- Запікати в духовці (185 ° C) протягом 20 хвилин поки скоринка запіканки не стане золотисто-коричневого кольору.
Смачного!
Вам знадобиться :
500г баклажанів
500г кабачків
1 цибулина середнього розміру
1 столова ложка томатної пасти
Болгарський перець - 2 шт.
Чверть чайної ложки чорного меленого перцю
Cіль
1 чашка сиру моцарелла
2 столові ложки рослинної олії
Для соусу Бешамель:
100 г вершкового масла
100 г борошна
Чверть чайної ложки тертого мускатного горіха
1 літр молока
Cіль
500г баклажанів
500г кабачків
1 цибулина середнього розміру
1 столова ложка томатної пасти
Болгарський перець - 2 шт.
Чверть чайної ложки чорного меленого перцю
Cіль
1 чашка сиру моцарелла
2 столові ложки рослинної олії
Для соусу Бешамель:
100 г вершкового масла
100 г борошна
Чверть чайної ложки тертого мускатного горіха
1 літр молока
Cіль