Маринований лосось

 

Спосіб приготування:

  1. Філе лосося промити і витерти насухо паперовим рушником. Помістіть його в прямокутне блюдо.
  2. У мисці змішати всі інші інгредієнти: сіль, цукор, кріп і перець. Покрийте лосося отриманою сумішшю.
  3. Встановіть кришку на блюдо і залиште маринуватися в холодильнику не менше 24 годин.
  4. Під час подачі обполосніть лосося холодною водою, а потім промокніть його паперовим рушником. Розріжте його на тонкі скибочки або невеликі кубики.
  5. Подавати з гарячою відвареною картоплею або з зеленим салатом.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
1 стейк лосося без шкіри, 600г
3 столові ложки крупної солі
3 столові ложки цукрової пудри
2 столові ложки свіжого нарізаного кропу
1 чайна ложка меленого перцю