Ароматна картопляна запіканка

 

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 С.
  2. Нарежте цибулю. Змішайте її з невеликою кількістю борошна. У сковороді розтопіть вершкове масло, додайте до нього рослинне. В суміші масел пасеруйте цибулю приблизно 40 хвилин на маленькому вогні.
  3. Очистіть і тонко наріжте картоплю. У каструльку Pyrex викладіть шарами нарізану картоплю і цибулю.
  4. Змішате вершки, яйця і мускатний горіх. Приправте за смаком сіллю і перцем. Отриманою сумішшю залийте картоплю з цибулею.
  5. Готуйте при 160 С 35 хвилин.

 

Можна використовувати як гарнір.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
3 великі картоплини
2 великі цибулини
30 г вершкового масла
2 яйця
250 мл вершків
150 мл рослинного масла
Сіль, перець за смаком