- Головна
- » Рецепти вiд Pyrex
- » Ароматні баранячі реберця на сковороді
Ароматні баранячі реберця на сковороді

Спосіб приготування:
- Баранину промити і нарізати по одному реберцю.
- Злегка відбиваємо м'якоть.
- Маринуємо м'ясо з однією нарізаною цибулиною, зірою, сіллю, перцем і подрібненим часником.
- Дайте постояти м'ясу хоча б 1 годину.
- Обсмажте реберця на рослинному маслі по 10-13 хвилин кожну сторону.
- Нарізаємо цибулю кільцями, додаємо сіль, перець. Збризгуємо цибулю оцтом.
- Перед подачею на стіл прикрасьте реберця цибулею.
Смачного!
Вам знадобиться :
1 кг баранячих реберець
3 великі цибулини
2 столові ложки рослинної олії
4 великі зубчики часнику
щіпка зіри
половина чайної ложки оцту
сіль, перець
1 кг баранячих реберець
3 великі цибулини
2 столові ложки рослинної олії
4 великі зубчики часнику
щіпка зіри
половина чайної ложки оцту
сіль, перець