Ароматні баранячі реберця на сковороді

 

Спосіб приготування:

  1. Баранину промити і нарізати по одному реберцю.
  2. Злегка відбиваємо м'якоть.
  3. Маринуємо м'ясо з однією нарізаною цибулиною, зірою, сіллю, перцем і подрібненим часником.
  4. Дайте постояти м'ясу хоча б 1 годину.
  5. Обсмажте реберця на рослинному маслі по 10-13 хвилин кожну сторону.
  6. Нарізаємо цибулю кільцями, додаємо сіль, перець. Збризгуємо цибулю оцтом.
  7. Перед подачею на стіл прикрасьте реберця цибулею.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
1 кг баранячих реберець
3 великі цибулини
2 столові ложки рослинної олії
4 великі зубчики часнику
щіпка зіри
половина чайної ложки оцту
сіль, перець