Баклажани і кабачки запечені з сиром

 

Спосіб приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте їх на олії протягом однієї хвилини.
  2. Додайте в сковороду помідори і томатну пасту.
  3. Добре розмішайте і тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин.
  4. Розігрійте духовку до 170 С.
  5. Окремо обсмажте нарізані баклажани і кабачки.
  6. У томатний соус додайте сіль, перець і зелень.
  7. На дно форми для випікання Pyrex викладіть половину томатного соусу, потім шар баклажанів і кабачків, знову соус і заключним шаром баклажани і кабачки, посипані натертим сиром.
  8. Випікати протягом 30 хвилин.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
8 ст. ложок рослинної олії
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
300 грам нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 стакан подрібнених петрушки, кропу і базиліку
2 великих баклажана
2 кабачка
сіль, чорний перець за смаком
250 г сиру
6 помідорів чері