Баранина з овочами в духовці

 

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізану баранину обсмажте у вершковому маслі з цибулею і часником до золотистої скоринки.
  2. Наріжте інші овочі і додайте до баранини.
  3. Обсмажте все разом протягом 7 хвилин.
  4. Посоліть і поперчіть, додайте базилік.
  5. Викладіть овочі з бараниною в форму Pyrex, посипте пармезаном і випікайте в попередньо розігрітій до 200° С духовці до золотистої скоринки.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
800 г м'якоті баранини без кісток
600 г баклажанів
300 г цукіні
250 г помідорів
2 цибулини
1 ст. ложка нарізаного базиліку
2 зубчики часнику
3 ст. ложки рослинної олії
1 ч. ложка вершкового масла
50 г тертого сиру Пармезан
Сіль і перець