- Головна
- » Рецепти вiд Pyrex
- » Баранина з овочами в духовці
Баранина з овочами в духовці

Спосіб приготування:
- Дрібно нарізану баранину обсмажте у вершковому маслі з цибулею і часником до золотистої скоринки.
- Наріжте інші овочі і додайте до баранини.
- Обсмажте все разом протягом 7 хвилин.
- Посоліть і поперчіть, додайте базилік.
- Викладіть овочі з бараниною в форму Pyrex, посипте пармезаном і випікайте в попередньо розігрітій до 200° С духовці до золотистої скоринки.
Смачного!
Вам знадобиться :
800 г м'якоті баранини без кісток
600 г баклажанів
300 г цукіні
250 г помідорів
2 цибулини
1 ст. ложка нарізаного базиліку
2 зубчики часнику
3 ст. ложки рослинної олії
1 ч. ложка вершкового масла
50 г тертого сиру Пармезан
Сіль і перець
800 г м'якоті баранини без кісток
600 г баклажанів
300 г цукіні
250 г помідорів
2 цибулини
1 ст. ложка нарізаного базиліку
2 зубчики часнику
3 ст. ложки рослинної олії
1 ч. ложка вершкового масла
50 г тертого сиру Пармезан
Сіль і перець