Баранячі реберця з картопляним пюре

 

Пюре:

  1. Розігрійте духовку до 180 ° C
  2. Відваріть очищену і нарізану картоплю до готовності.
  3. Зробіть пюре.
  4. Додайте в пюре вершки, сіль, перець і мускатний горіх.
  5. Збийте міксером.
  6. Скляну форму для випікання змастіть вершковим маслом і подрібненим часником.
  7. Викладіть пюре в форму і випікайте 20 хвилин.

 

Баранина:

  1. Відбийте м'якоть у баранячих реберець.
  2. Обсмажте по п'ять хвилин на рослинній олії.
  3. Посипте сіллю і перцем.
  4. Подавати з пюре.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
400 г картоплі
500 мл вершків
2 ст. ложки вершкового масла
1 зубчик часнику
1 ст. ложка рослинної олії
1 щіпка мускатного горіха
8 баранячих реберець
Сіль і перець