- Головна
- » Рецепти вiд Pyrex
- » Баранячі реберця з картопляним пюре
Баранячі реберця з картопляним пюре

Пюре:
- Розігрійте духовку до 180 ° C
- Відваріть очищену і нарізану картоплю до готовності.
- Зробіть пюре.
- Додайте в пюре вершки, сіль, перець і мускатний горіх.
- Збийте міксером.
- Скляну форму для випікання змастіть вершковим маслом і подрібненим часником.
- Викладіть пюре в форму і випікайте 20 хвилин.
Баранина:
- Відбийте м'якоть у баранячих реберець.
- Обсмажте по п'ять хвилин на рослинній олії.
- Посипте сіллю і перцем.
- Подавати з пюре.
Смачного!
Вам знадобиться :
400 г картоплі
500 мл вершків
2 ст. ложки вершкового масла
1 зубчик часнику
1 ст. ложка рослинної олії
1 щіпка мускатного горіха
8 баранячих реберець
Сіль і перець
400 г картоплі
500 мл вершків
2 ст. ложки вершкового масла
1 зубчик часнику
1 ст. ложка рослинної олії
1 щіпка мускатного горіха
8 баранячих реберець
Сіль і перець