Брускетта з помідорами і сиром

 

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Наріжте багет скибками. У тарілку налийте трохи олії.
  2. Умочіть кожен шматочок хліба з обох сторін в масло і викладіть змочені шматочки хліба на деко Pyrex і в духовку - до золотистого кольору.
  3. Помідори наріжте пластинами, при бажанні попередньо зніміть шкірку. Готовий хліб витягніть з духовки, натріть часником і посоліть. Зверху викладіть скибочки помідора, сир.
  4. Посипте дрібно нарізаною зеленню.

 

Фантазуйте! Начинка може бути будь-якою!

 

Смачного!

Вам знадобиться :
французький багет (батон)
помідори Черрі - 10 шт.
сир моцарелла (за бажанням підійде будь-який інший)
базилік
часник
оливкова олія (або будь-яка рослинна на ваш смак)
сіль, перець (за смаком)
петрушка
кріп