Рецепти

Основні страви
Супи
Салати і закуски
Випічка та десерти

Брускетта з помідорами і сиром

французький багет (батон)
помідори Черрі - 10 шт.
сир моцарелла (за бажанням підійде будь-який інший)
базилік
часник
оливкова олія (або будь-яка рослинна на ваш смак)
сіль, перець (за смаком)
петрушка
кріп

Млинці з гречаного борошна

300г гречаного борошна
700г пшеничного борошна
1500 мл молока
40г дріжджів
80г топленого масла
1 ч. ложка солі
1ст. ложка цукру

Баранячі реберця з картопляним пюре

400 г картоплі
500 мл вершків
2 ст. ложки вершкового масла
1 зубчик часнику
1 ст. ложка рослинної олії
1 щіпка мускатного горіха
8 баранячих реберець
Сіль і перець

Баранина з овочами в духовці

800 г м'якоті баранини без кісток
600 г баклажанів
300 г цукіні
250 г помідорів
2 цибулини
1 ст. ложка нарізаного базиліку
2 зубчики часнику
3 ст. ложки рослинної олії
1 ч. ложка вершкового масла
50 г тертого сиру Пармезан
Сіль і перець

Баклажани і кабачки запечені з сиром

8 ст. ложок рослинної олії
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
300 грам нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 стакан подрібнених петрушки, кропу і базиліку
2 великих баклажана
2 кабачка
сіль, чорний перець за смаком
250 г сиру
6 помідорів чері

Ароматні баранячі реберця на сковороді

1 кг баранячих реберець
3 великі цибулини
2 столові ложки рослинної олії
4 великі зубчики часнику
щіпка зіри
половина чайної ложки оцту
сіль, перець

Ароматна картопляна запіканка

3 великі картоплини
2 великі цибулини
30 г вершкового масла
2 яйця
250 мл вершків
150 мл рослинного масла
Сіль, перець за смаком

Тонкі французькі млинці

4 склянки молока
3 яйця
3 склянки борошна
Щіпка солі

Маринований лосось

1 стейк лосося без шкіри, 600г
3 столові ложки крупної солі
3 столові ложки цукрової пудри
2 столові ложки свіжого нарізаного кропу
1 чайна ложка меленого перцю

Овочева запіканка з баклажанами

500г баклажанів
500г кабачків
1 цибулина середнього розміру
1 столова ложка томатної пасти
Болгарський перець - 2 шт.
Чверть чайної ложки чорного меленого перцю
Cіль
1 чашка сиру моцарелла
2 столові ложки рослинної олії

Для соусу Бешамель:
100 г вершкового масла
100 г борошна
Чверть чайної ложки тертого мускатного горіха
1 літр молока
Cіль

Пікантні креветки

150 г сирих королівських або великих креветок
1 подрібнений маленький зубчик часнику
1 щіпка меленого перцю чилі
1 чайна ложка оливкової олії
1 чайна ложка нарізаної зелені петрушки
сіль

Яблуко з горіхами

1 яблуко
1 столова ложка подрібнених волоських горіхів
1 столова ложка родзинок
1 щіпка кориці
2 столові ложки рідкого меду
вершкове масло або вершки (опціонально)

Пудинг з ожиною та мигдалем

1 невелика булочка хліба
250 г ожини
2 яйця
285 мл молока
25 г цукру
25 г нарізаного мигдалю
Знайдено: 13 позицii з 13
1