Pyrex: переворот в кулінарній моді!

Що є спільного між кулінарією і високою модою? Відповідь проста. Створення будь-якого шедевру - кулінарного або покликаного сяяти на подіумі - це неймовірно тонкий і творчий процес, процес злиття майстерності і натхнення. Набір інгредієнтів подібний до начерку, ескізу; руки майстра перетворюють його на предмет захоплення.


В кулінарії, як і в моді, є свої тенденції, віяння: популярними стають не тільки ті чи інші інгредієнти чи напрямки, а й аксесуари та кухонне приладдя, які беруть участь у створенні страв. Отже, тренд сьогоднішнього дня - скло. Якісний скляний посуд не тільки дозволяє створювати гастрономічні шедеври будь-якої складності; подане в такому посуді на стіл блюдо виглядає беззаперечно вишукано і елегантно.


     

Pyrex допомагає долучитися до світу високої кухні і справжньої кулінарної моди, а також осягнути ази високої кухні та втілити в життя найхимерніші кулінарні фантазії - і робить це з неймовірною легкістю та справжнім французьким шармом.


Ще деякий час назад, для приготування різних супів, як-от: легкого супу-пюре, ароматного борщу, пряного гострого харчо - багато хто з нас вибирали традиційні каструлі. Але каструлі Pyrex з серії Classic перевернули ваше уявлення про приготування улюблених страв. Каструлі Pyrex виготовлені з жароміцного скла і витримують навіть дуже високі температури (до 300º). З ними ви можете готувати свою коронну страву в мікрохвильовій печі, зберігати її в холодильнику або навіть морозильній камері, розігрівати в духовці і, нарешті, подавати до святкового столу.


З каструлями Pyrex, виготовленими з абсолютно прозорого скла, ви зможете спостерігати за тим, як окремі інгредієнти перетворюються на улюблену страву - смачний домашній суп, ароматне овочеве рагу, ніжну м'ясну запіканку. Крім того, завдяки зручним ручкам ви зможете буквально тримати процес приготування в своїх руках! І, що не менш важливо, після сімейного обіду ви з легкістю зможете помити посуд Pyrex: унікальне боросилікатне скло протистоїть утворенню плям, зовсім не вбирає запахи та є стійким до подряпин.


Експерт в області посуду зі скла і ваш гід у світ кулінарної моди, Pyrex пропонує вам оцінити істинно французьку якість та новий рівень смаку. Готувати в скляному посуді - модно; готувати в стильному і ергономічному посуді Pyrex - модно, зручно і просто. Pyrex здійснює переворот у світі кулінарної моди і допомагає вам чарувати своїх близьких справжніми кулінарними хітами!Pyrex - це більше, ніж скло!