Жаростійкий посуд Pyrex на всі випадки життя

Сучасний світ диктує свої вимоги до посуду. Сьогодні, господиня має набагато менше часу на приготування, відтак на кухні їй потрібні надійні і якісні помічники. Таким ефективним помічником безумовно може стати посуд Pyrex з жаростійкого скла.

Жаростійке скло - це завжди найкращий вибір, адже його можна застосовувати і для духовок, і для мікрохвильових печей, і для холодильників, і для сервірування столу.

 

     

Однак давайте розберемося, чому варто звернути увагу саме на жаростійкі форми Pyrex. В даному контексті це питання є дуже доречним, адже зараз на ринку пропонується безліч варіантів такого посуду різних брендів і цінових категорій.
Існує чотири види жаростійкого скла. Від кожного виду залежить, наскільки міцним є посуд, який перепад температур і механічний вплив він здатний витримати. Форми Pyrex виготовлені з найміцнішого виду - боросилікатного загартованого скла з найвищими показниками термошоку.

   

 
Що це означає? Після формування скла його різко охолоджують або «гартують», що надає посуду додаткової жаро- та ударостійкості. Бор, у свою чергу, також збільшує жаростійкість виробу. Отже, можна з упевненістю сказати, що Pyrex, завдяки своїм якостям, є справжньою знахідкою в будь-якій ситуації, чи це приготування гарячої святкової вечері на всю сім'ю, зберігання/заморожування фруктів та овочів у морозильній камері, чи подача страви на стіл у випадку несподіваних гостей.

 

     


Варто відзначити, що згідно європейських нормам жаростійке скло має витримувати мінімальний термошок у 180 ° C - посуд Pyrex, проте,  витримує 220 ° C. Це дозволяє користуватися формами Pyrex легко та просто, без проблем переміщуючи їх з духовки прямо на стіл, зі столу у холодильник, з холодильника в духовку.


Крім високої стійкості до механічних і термічних шоків, ще однією з незаперечних переваг форм Pyrex є те, що їхня поверхня є абсолютно гладкою і прозорою, не вбирає запахів і не змінює кольору. Все це досягається на етапах запікання і випалювання посуду: кожен виріб обробляється полум'ям для усунення швів, додання гладкості і обробки країв.


Важливо додати, що посуд Pyrex проходить суворий контроль якості. Будь-яка форма, яка не пройшла контроль, відправляється на переробку.
Догляд за жаростійким склом Pyrex абсолютно не є складним. Його можна мити як вручну, так і в посудомийній машині.

 
Жаростійкі форми Pyrex - це якість, надійність, стиль і комфорт! Скористувавшись ними хоча б раз, ви більше не захочете готувати свої улюблені страви в будь-якому іншому посуді. Домашні справи не повинні бути тягарем, вони повинні приносити задоволення.