Pyrex Cook & Store: готуй та зберігай!

Скло - один з найбільш екологічних матеріалів, саме тому скляний посуд стає все популярнішим серед прихильників здорового харчування. Лінійка Cook & Store дозволить повною мірою оцінити переваги скляного посуду і вирішити різноманітні кулінарні завдання!

Жаростійкі форми Pyrex Cook & Store відрізняються широкою мультифункціональністю. У формах можна не тільки зберігати продукти, а й готувати найвишуканіші страви, а потім, приготоване, зберігати!
Лінійка представлена ​​ростерами прямокутної, квадратної і круглої форми, а різні розміри моделей дозволять кожній господині вибрати ту, яка підійде саме їй!

Вироблений з високоякісного боросилікатного скла, посуд Pyrex Cook&Store стійкий до появи подряпин, абсолютно не вбирає запахів і протистоїть появі плям. Для того щоб страви не «обвітрувались» та не втрачали свій аромат при зберіганні, кожен ростер має пластикову кришку, колір якої можна підібрати за власним смаком.

Ростери Cook&Store витримують перепади температур від -20 ° С до 300 ° С і термошок в 180 ° С, що дозволяє без пауз переміщати їх з духовки або мікрохвильової печі в холодильник або посудомийну машину. Всі ростери дуже зручні у використанні - їх легко мити, а завдяки ручкам переносити готову страву на стіл або в холодильник. Можна зовсім не турбуватися про те, що залишена в холодильнику їжа «пропаде»: гігієнічний матеріал посуду Pyrex Cook&Store запобігає передчасному псуванню продуктів.

Приготування в цих жаростійких формах буде легким  і доставить чимало задоволення будь-якому кулінарові.
Ще однією перевагою ростерів є зручність транспортування продуктів і готових страв на пікнік або дачу. З настанням літнього сезону це стає особливо актуальним. Крім того, плавність і досконалість ліній контейнерів Cook & Store додасть елегантний вигляд при сервіруванні. І навіть на природі ви не втратите відчуття вишуканості під час вечері.

Посуд з лінійки Cook&Store вироблено у Франції і прослужить неймовірно довго!
Pyrex - це більше, ніж скло!