Млинці з гречаного борошна

 

Спосіб приготування:

  1. В глибокий посуд влийте 100 мл теплого молока, розведіть в ньому дріжджі. Потім додайте ще 250 мл молока.
  2. При безперервному помішуванні поступово всипте в каструлю з молоком гречане борошно і 200 г пшеничного борошна. Ретельно перемішайте.
  3. Накрийте каструлю рушником і поставте в тепле місце.
  4. Коли тісто для млинців збільшиться в об'ємі в 2 - 3 рази, додайте борошно, молоко, сіль, цукор і, ретельно розмішавши, знову поставте в тепле місце.
  5. Після того, як тісто підійде, випікайте млинці на гарячій сковороді, змащеній топленим маслом.

 

Порада: Тісто для млинців зачерпуйте дуже обережно, щоб воно не осіло.

 

Смачного!

Вам знадобиться :
300г гречаного борошна
700г пшеничного борошна
1500 мл молока
40г дріжджів
80г топленого масла
1 ч. ложка солі
1ст. ложка цукру