Рецепти

Основні страви
Супи
Салати і закуски
Випічка та десерти

Баранячі реберця з картопляним пюре

400 г картоплі
500 мл вершків
2 ст. ложки вершкового масла
1 зубчик часнику
1 ст. ложка рослинної олії
1 щіпка мускатного горіха
8 баранячих реберець
Сіль і перець

Баранина з овочами в духовці

800 г м'якоті баранини без кісток
600 г баклажанів
300 г цукіні
250 г помідорів
2 цибулини
1 ст. ложка нарізаного базиліку
2 зубчики часнику
3 ст. ложки рослинної олії
1 ч. ложка вершкового масла
50 г тертого сиру Пармезан
Сіль і перець

Баклажани і кабачки запечені з сиром

8 ст. ложок рослинної олії
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
300 грам нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 стакан подрібнених петрушки, кропу і базиліку
2 великих баклажана
2 кабачка
сіль, чорний перець за смаком
250 г сиру
6 помідорів чері

Ароматні баранячі реберця на сковороді

1 кг баранячих реберець
3 великі цибулини
2 столові ложки рослинної олії
4 великі зубчики часнику
щіпка зіри
половина чайної ложки оцту
сіль, перець

Ароматна картопляна запіканка

3 великі картоплини
2 великі цибулини
30 г вершкового масла
2 яйця
250 мл вершків
150 мл рослинного масла
Сіль, перець за смаком

Маринований лосось

1 стейк лосося без шкіри, 600г
3 столові ложки крупної солі
3 столові ложки цукрової пудри
2 столові ложки свіжого нарізаного кропу
1 чайна ложка меленого перцю

Овочева запіканка з баклажанами

500г баклажанів
500г кабачків
1 цибулина середнього розміру
1 столова ложка томатної пасти
Болгарський перець - 2 шт.
Чверть чайної ложки чорного меленого перцю
Cіль
1 чашка сиру моцарелла
2 столові ложки рослинної олії

Для соусу Бешамель:
100 г вершкового масла
100 г борошна
Чверть чайної ложки тертого мускатного горіха
1 літр молока
Cіль
Знайдено: 7 позицii з 7
1