- Головна
- » Рецепти вiд Pyrex
- » Баклажани і кабачки запечені з сиром
Баклажани і кабачки запечені з сиром

Спосіб приготування:
- Дрібно наріжте цибулю і часник. Обсмажте їх на олії протягом однієї хвилини.
- Додайте в сковороду помідори і томатну пасту.
- Добре розмішайте і тушкуйте на слабкому вогні 30 хвилин.
- Розігрійте духовку до 170 С.
- Окремо обсмажте нарізані баклажани і кабачки.
- У томатний соус додайте сіль, перець і зелень.
- На дно форми для випікання Pyrex викладіть половину томатного соусу, потім шар баклажанів і кабачків, знову соус і заключним шаром баклажани і кабачки, посипані натертим сиром.
- Випікати протягом 30 хвилин.
Смачного!
Вам знадобиться :
8 ст. ложок рослинної олії
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
300 грам нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 стакан подрібнених петрушки, кропу і базиліку
2 великих баклажана
2 кабачка
сіль, чорний перець за смаком
250 г сиру
6 помідорів чері
8 ст. ложок рослинної олії
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
300 грам нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 стакан подрібнених петрушки, кропу і базиліку
2 великих баклажана
2 кабачка
сіль, чорний перець за смаком
250 г сиру
6 помідорів чері